Оберіть центр поруч з вами
+38 (044) 597-87-77
Call-центр
Уповноважений з антикорупційної діяльності
Оберіть центр поруч з вами
TPL_MENU

Відпочинок в Болгарії

  • 23.05.2016, 08:01
  • 6013
Болгарія … Стародавня країна на Балканському півострові. Одна з багатьох у великій родині Європейського Союзу. Болгарія завжди була гостинною до туристів, і завжди славилася своїми гірськолижними курортами і особливо курортами на Чорному морі.

Гарячі тури в Болгарію і зараз користуються заслуженою популярністю. Адже в цій країні ви не тільки отримаєте можливість познайомитися з безліччю унікальних історичних і культурних пам’яток, але також вас зустріне дружелюбність і гостинність місцевих жителів. А, враховуючи культурну близькість і спільні корені болгар та українців, ви завжди можете розраховувати на те, що почуєте рідну мову практично в будь-якому, навіть найвіддаленішому містечку в Болгарії.

Знамениті Золоті піски, Болгарська Рив'єра, Сонячний берег, Созополь і ще десятки висококласних курортів гостинно відчинять свої двері перед туристами. Крім того, відпочинок в Болгарії - це ще й вигідно. Ціни на туристичні послуги в цій країні досить демократичні порівняно з країнами Західної Європи.

Відпочинок в Болгарії як не можна більш добре підійде тим, хто піклується про своє здоров’я і стежить за власною зовнішністю. Адже СПА-курорти в Хисаре, Велінграді і в інших живописних місцях прекрасний вибір для тих, хто хоче, щоб його палаюча путівка до Болгарії принесла не тільки нові знання та відчуття, але і стала корисною для здоров’я.

Ну і звичайно, відпочинок у Болгарії не дасть вам нудьгувати завжди знайдеться на що подивитися, чим зайнятися і куди з'їздити. Адже Болгарія країна з дуже яскравою, багатою і різноманітною культурним життям, а також володіє найбагатшою історичною спадщиною.

Печерні церкви, стіни і стелі яких покриті древніми візантійськими фресками, нікого не залишать байдужим. Ви зможете відвідати знамениті морські лазні, на кілька годин відчувши себе османським султаном. А літературні та музичні заходи, фестивалі і свята, які мають у цій країні давні та інші традиції, запропонують вам широкий вибір, де провести вечір.

Контраст між древніми величними храмами, прекрасними, доглянутими історичними парками і сучасними захоплюючими розвагами в стрімкому темпі ХХІ століття не дадуть вам ні найменшого шансу занудьгувати у вашому турі по Болгарії. Зараз у цій країні відкриваються все нові і нові готелі європейського класу, будуються нові, сучасні будівлі, і потік туристів, які прагнуть провести свій відпочинок в Болгарії, зростає з кожним роком.