Оберіть центр поруч з вами
+38 (044) 597-87-77
Call-центр
Уповноважений з антикорупційної діяльності
Оберіть центр поруч з вами
TPL_MENU

5 головних девайсів для подорожі на автобусі або машині

  • 02.03.2016, 11:58
  • 12647
Автобусний тур є одним з найбільш доступних способів подорожувати.

Щоб побачити не менше п’яти міст за тиждень, вам знадобиться близько 300−400 євро. Подорож на своїй машині, звичайно, більш комфортна, але, з огляду на графік, темп поїздки може вийти аніяк не повільнішим. Вам необхідно буде в експрес-режимі переїжджати кожен день у нове місце, гуляти, робити фотографії і відео, ночувати в готелі, а вранці рухатися далі. У такому режимі ваші гаджети можуть просто не встигати заряджатися. До того ж, валізи хоч і будуть пересуватися разом з автобусом, але деякі речі доведеться носити з собою. Які ж технічні пристосування зможуть стати в нагоді туристу на автобусі? Що саме заощадить місце в сумці і при цьому якісно запише все, що ви побачите в поїздці?

Смартфон / камерофон

Кращий спосіб заощадити місце в багажі і, в якійсь мірі, гроші - це смартфон з хорошим модулем камери. Якщо ви не працюєте з дзеркальними камерами чи частіше використовуєте в них автоматичний режим — сміливо дивіться в сторону камерофонів.

Екшен камера

Популярні за останні пару років екшен-камери поки не набули широкого поширення на наших теренах. В основному, через дорожнечу топових брендів. Однак, для подорожей і зйомки відеоблогів ця камера підійде найкраще.

Зовнішній акумулятор

Будь-які поїздки пов’язані з віддаленістю від електричного струму. Особливо якщо ви прибули в готель пізно і все, на що вистачило сил, — це лягти спати. Power-банки зручні тим, що заряду на 10 000 мА/год і вище, швидше за все, вистачить на кілька зарядок як смартфона, так і екшен-камери.

OTG-флешка або карта пам’яті

При покупці смартфона вам напевно захочеться заощадити при виборі кількості гігабайт внутрішньої пам’яті. Різниця між версіями на 16 або 64, а тим більше 128 ГБ, складе не одну сотню умовних одиниць.

Весь відзнятий матеріал можна переносити на карту пам’яті; найчастіше використовується тип MicroSD. Однак, у пристроях зараз часто відсутні слоти для карт пам’яті, а в смартфонах Apple їх ніколи і не було. Для таких випадків є безліч моделей зовнішніх накопичувачів. Для смартфонів, облаштованих MicroUSB, можна порадити OTG-флешку.

Якщо у вас все-таки знайшлася можливість поставити на зарядку всі свої мобільні девайси, то може постати інша проблема. Розеток в номерах готелів — іноді не більше трьох, а буває, що вона всього одна. На цей випадок може стати в нагоді зарядка з декількома USB-портами. Важливо відзначити, що купувати такі пристрої необхідно з технічними характеристиками, де заявлені високий струм. Інакше особливо вимогливий до сили струму смартфон може зарядитися неповністю за відведені 5−6 ч.