Call-центр ☏ (044) 392-01-94

Шановні відвідувачі!

    Просимо звернути увагу, що реєстрація в електронній черзі у центрах «Паспортний сервіс» здійснюється лише у разі особистої присутності заявника і наявності повного пакету документів, необхідних для оформлення паспорта, та після перевірки цих документів працівниками центру.

Ознайомитись з переліком документів можна в розділі:

Політика конфіденційності державного підприємства "Документ"

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Шановні Клієнти і Відвідувачі Веб-ресурсу!

Державне підприємство «Документ» (далі – ДП «Документ») з повагою відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього Веб-ресурсу.

У наступних розділах, які наведено нижче, ми детально Вас проінформуємо як ДП «Документ» обробляє Ваші персональні (особисті) дані, коли Ви використовуєте наші послуги, спілкуєтесь на сторінках Веб-ресурсу, використовуєте інші наші послуги, і, коли Ви відвідуєте наш Веб-сайт https://pasport.org.ua.

Свобода вибору

ДП «Документ» зобов'язаний завжди тримати Вас в курсі про свої спеціальні пропозиції, послуги, платежі, технічні заходи та акції, які можуть Вас зацікавити. Однак, якщо Ви не хочете отримувати комерційні повідомлення від нас, Ви можете легко вказати, це в будь-який час за допомогою одного з багатьох каналів зв'язку (електронна пошта, на Веб-ресурсі, контакт-центр: (044) 392-01-94), і ми найкоротший час зробимо зміни за Вашим рішенням.

Збір та використання персональних даних

Якщо ви хочете скористатися нашими послугами, Вам може бути запропоновано ввести персональні дані за наявності Вашої згоди, такі як Ваше ім'я, адреса електронної пошти. Ми також можемо звернутися до Вас з проханням щодо надання інших даних, які нам потрібні для надання послуг, встановленим законодавством спосіб.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані можуть бути отримані через різні канали: наприклад, в усній формі в ДП «Документ», по телефону через обслуговування клієнтів, в письмовому вигляді через форми замовлення або по електронній формах на Веб-сайті.

Крім того, ми можемо збирати дані про використання наших послуг і трафік відвідування на Веб-сайті.

Персональні дані, які Ви надаєте, обробляються і зберігаються в Базі персональних даних «Клієнти» (Володілець БПД: ДП «Документ», юридична адреса: Юридична адреса: 04116, м. Київ, Шевченківський район, вул. Довнар-Запольського, буд. 8. Фактична адреса: м. Київ, Кловський узвіз, 14-А).

Ваші персональні дані використовуються з метою реалізації відносин у сфері надання інформаційно-консультативних послуг щодо підготовки та оформлення пакету документів паспортно-візового характеру, інформування клієнтів (шляхом надсилання паперових інформаційних матеріалів та/або листа; за допомогою електронних засобів – SMS, E-mail, та інші; тощо) про послуги, які надає Підприємство, пропозиції, рекламні та інші акції відповідно до вимог Цивільного Кодексу України, Податкового кодексу України, Господарського Кодексу України, у тому числі, закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність Україні», Закону України «Про рекламу», а також Статуту ДП «Документ» та нормативно-правових документів, що регулюють діяльність Підприємства.

Для системи безпеки, коли ви відвідуєте наш Веб-сайт, наш Веб-сервер тимчасово реєструє IP-адресу запитуючого комп'ютера, а також дату доступу, файл прохання клієнта (ім'я файлу і URL), назву операційної системи, код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого Ви відвідуєте нас, і кількість байт, переданих в ході сесії.

ДП «Документ» прагне до налагодження тісних партнерських відносин з нашими клієнтами. З цією метою на Веб-сайті можутьперіодично проводяться конкурси, опитування та інші інтерактивні заходи. Дані, зібрані в ході таких заходів, є конфіденційними і можуть бути опубліковані тільки з письмового дозволу користувачів, які їх надали.

Також, вважаємо за необхідне проінформувати Вас, що відповідно до п. 2 статті 6 Закону України «Про захист персональних даних» персональні дані мають бути точними, достовірними та оновлюватися в міру потреби. Первинними джерелами відомостей про фізичну особу є, зокрема відомості, які особа надає про себе (стаття 6 Закону України «Про захист персональних даних»). І ми вважаємо, що Ви як суб’єкт відносин (п.1 стаття 4 Закону, у разі використання наших послуг) усвідомлюєте правові наслідки (адміністративні або кримінальні) за порушення законодавства в сфері захисту і обробки персональних даних, зокрема, за надання неправдивих відомостей про себе.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом 3 років після того, як людина перестала бути клієнтом ДП «Документ». Інформація про відвідування сторінки зберігається не більше 12 місяців.

Наші Правила щодо Маркерів звертань ("сookies")

Щоб покращити якість наших послуг, ми використовуємо на нашому Сайті технологію маркерів звертань ("сookie").

"Cookies" можуть зберігати різноманітну інформацію, включаючи IP-адреси, навігаційні дані, інформацію про сервер, час передачі даних, налаштування користувача, а також адреси електронної пошти, тощо. В розділі "Довідка" на панелі інструментів більшості Інтернет-браузерів Ви зможете ознайомитися з інформацією, як запобігти прийняттю нових "cookies" Вашим браузером або як налаштувати Ваш браузер, щоб завжди відхиляти "cookies". Якщо Ви відключите "cookies", Ви не зможете отримати доступ до важливих функцій або відмінних рис нашого сайту і Ваше використання сайту може бути обмеженим. Маркери звертань, які використовуються на сайті, у деяких випадках можуть бути пов'язані з персональними даними користувача.

Звертаємо Вашу увагу на те, що "cookies" - це текстові дані, набір символів, який передається при запитах до Веб-сайту, і вони не можуть виконувати будь-які дії самостійно. Зокрема, "cookies" не можуть бути ні вірусами, ні шпигунськими програмами. Таким чином, "cookies" можуть бути небезпечні тільки в плані деанонімізації і стеження за діями користувача.

Використання файлів "cookies" допомагають нам підтримувати деякі функції, персоналізувати Вашу роботу з сайтом, забезпечити безпеку сайту в цілому, поліпшувати, демонструвати і аналізувати рекламу, яку Ви бачите на сайті і за його межами, а також проводити дослідження, аналіз і поліпшення практики використання наших та партнерських продуктів і послуг.

Крім захисту Вашого облікового запису від несанкціонованого доступу, файли "cookies" дозволяють нам відслідковувати порушення політик конфіденційності та угод використання Веб-сайту користувачами або пристроями. Файли "cookies" допомагають нам оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих користувачів або пристрої, які намагаються виконувати пакетне завантаження інформації з нашого Веб-сайту.

У деяких випадках, для надання певних продуктів і послуг ми звертаємося до постачальників послуг. Коли Ви переглядаєте, натискаєте або якось інакше взаємодієте з рекламою або додатком на Веб-сайті або за його межами, наші партнери використовують файли "cookies" та подібні технології, як, наприклад, локальне зберігання, щоб надавати Вам відповідні послуги і рекламу. Наприклад, партнер може скористатися файлами "cookies", щоб персоналізувати Вашу роботу з його додатком. Або партнер по рекламі може скористатися файлом "cookies", щоб визначити факт показу реклами і реакцію користувача на неї. Наші партнери також можуть використовувати ці технології для обміну інформацією з ДП «Документ», наприклад передачі даних про характер використання їх сайту. ДП «Документ» ретельно підходить до відбору бізнес-партнерів, співпрацюючи з кращими ресурсами українського сегменту мережі Інтернет.

Ми не використовуємо файли "cookies" для збору інформації про Вашу активність на сторонніх сайтах для показу Вам реклами. Однак ми можемо використовувати анонімні або узагальнені дані для поліпшення реклами в цілому, а також для дослідження, розробки або тестування наших нових та існуючих продуктів або послуг.

Взаємодія Веб-ресурсу ДП «Документ»

Наш сайт може містити посилання на сайти, які не управляються ДП «Документ». Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. Під час користування такими Веб-сайтами, ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.

Соціальні плагіни мереж (форумів) Facebook, Twitter, Youtube, Google+

Технічне оснащення сторінок нашого Веб-сайту включає в себе плагіни:

- соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650)543-4800;

- інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415)222-9958;

- соціального форумуYoutube(youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650)253-0000.

- соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000. Українське представництво Google Ukraine знаходиться за адресою: вул. Сагайдачного, 25Б, м. Київ, 04070.

Ці плагіни можуть бути кнопками синхронізації для аккаунта на нашому Веб-сайті, Like, Ретвіт або відповідно «Мені подобається». Якщо Ви відкриваєте одну з наших Веб-сторінок, оснащену таким плагіном, ваш інтернет-браузер безпосередньо підключить вас до серверів Facebook, Twitter, Google+, або Youtube і на екрані відобразиться зареєстрований плагін через Ваш браузер. Плагін буде передавати на сервери дані про те, які саме наші Веб-сторінки Ви відвідали.

Якщо у Вас є обліковий запис на Facebook, і Ви залогінені через свій аккаунт, то при відвідуванні нашої Веб-сторінки Facebook буде пов'язувати цю інформацію з Вашим аккаунтом (у разі наявності аккаунту).

Під час використання будь-яких функцій плагіну (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається», коментуванні), ця інформація також буде синхронізована з Вашим аккаунтом на Facebook, Twitter, Google+ або Youtube.

Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, Google+ або Youtube.

Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, Google+ або Youtube з нашою Веб-сторінкою та подальшого співвіднесення даної інформації з Вашим аккаунтом, Вам потрібно вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням нашої Веб-ресурсу.

Таємниця телекомунікацій

Відомості про трафік і Ваша активність в Інтернеті є захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ДП «Документ» і його співробітники не можуть втручатись в таємницю телекомунікацій, що регламентовано відповідними внутрішніми наказами і інструкціями.

ДП «Документ» вживає відповідно до законодавства технічних та організаційних заходів із захисту телекомунікаційних мереж, технічних засобів телекомунікацій, інформації з обмеженим доступом про телекомунікаційні мережі та інформації, що передається такими мережами.

Телефонні дзвінки, які Ви здійснюйте до нашого контакт-центру за номером (044) 392-01-94можуть бути записані з метою поліпшення якості послуг, що надає ДП «Документ», та в якості доказу у разі виникнення спору в рамках виконання договорів.

Забезпечення захисту персональних даних

Для запобігання несанкціонованого доступу ми підтримуємо фізичні, електронні та організаційні процедури для захисту персональних даних від випадкового або незаконного знищення чи випадкової втрати, зміни або несанкціонованого розкриття чи доступу. Ми впровадили технічні та організаційні заходи для захисту Бази персональних даних.

Наші заходи безпеки відповідають сучасним вимогам і проходять регулярний контроль з метою забезпечення постійного високого рівня захисту персональних даних.

Умови надання доступу та розкриття персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої Володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог законодавства.

Суб'єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови надання інформації, установлених законом.

Відстрочення доступу суб'єкта персональних даних до своїх персональних даних не допускається.

Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому, загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочення або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржено до суду.

Якщо запит зроблено суб'єктом персональних даних щодо даних про себе, обов'язок доведення в суді законності відмови у доступі покладається на Володільця персональних даних, до якого подано запит.

Персональні дані можуть бути передані правоохоронним, судовим органам та іншим установам з метою захисту основ конституційного ладу, моральності, здоров'я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни і безпеки держави відповідно до законодавства України.

Права суб’єкта персональних даних

- знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;

- пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

- вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Особою, відповідальною за організацію обробки персональних даних в ДП «Документ» (Володільця БПД) визначено Щербака Михайла.Ви можете звернутися до нас електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зателефонувати тел.: (044) 228-88-10.

Ви маєте право звертатися зі скаргами щодо обробки Ваших персональних даних до Державного регулятора з питань захисту персональних даних - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Контактна інформація: вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008, тел. гарячої лінії: (044) 253-11-35, офіційна інтернет-сторінка Державного регулятора - www.ombudsman.gov.ua.

Спеціальні зауваження з приводу дітей

Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на нашому сайті.

ДП «Документ» радить всім батькам і опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. ДП «Документ» ніколи навмисно не буде збирати дані неповнолітніх, не буде використовувати їх, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.

Зміни

Наша Політика конфіденційності може зазнавати періодичних змін. Ми не обмежуватимемо Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності, без Вашої чітко висловленої згоди. Будь-які зміни до Політики конфіденційності буде опубліковано на цій сторінці, а у випадку внесення суттєвих змін ми зробимо більш помітне повідомлення (включно з надсиланням сповіщення про зміни в Політиці конфіденційності електронною поштою – для окремих служб). Тому, ми рекомендуємо звертатися до цієї політики конфіденційності регулярно.

Дата останнього оновлення: 29 серпня 2014 р.

Політика конфіденційності державного підприємства "Документ": 5.0/5 - 2 голосів

© 2017 ДП "Документ"

Політика конфіденційності